Disclaimer

Disclaimer voor kapittelvansintservaas.nl

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kunnen er onvolkomenheden of onjuistheden voorkomen. Kapittel van Sint Servaas (hierna “wij” of “de beheerder”) aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onvolkomenheden of onjuistheden.

Wij streven ernaar om de informatie op kapittelvansintservaas.nl up-to-date te houden, maar kunnen niet garanderen dat de gepresenteerde informatie te allen tijde volledig, accuraat en actueel is.

De informatie op deze website is louter bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. De inhoud kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Het gebruik van de informatie op deze website is geheel voor eigen risico van de bezoeker.

Links naar andere websites kunnen op kapittelvansintservaas.nl worden verstrekt. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze externe websites en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van derden.

Alle rechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van kapittelvansintservaas.nl zijn voorbehouden. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de beheerder van deze website materiaal te kopiëren, verspreiden, of op enigerlei wijze te gebruiken.

Contactgevens

Secretariaat:
Hoogproost van het Kapittel van Sint Servaas
Email: info@kapittelvansintservaas.nl

Kapittel van Sint Servaas BV
Henric van Veldekeplein 29
NL-6211 TG Maastricht-EU